Somalisk Normalkost 12 MJ

Protein 14 E% Fedt 29 E% Kulhydrat 57 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

150 ml letmælksyoghurt

1 stk. muffo (gærbrød af majs- og hvedemel bagt som brød/boller i ovn) (100 g)

1 appelsin (125 g)

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 appelsin (125 g)

Frokost

1 banan (100 g)

2 stk. pitabrød (130 g)

150 g rispilaf

150 g dal linsesovs

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% og frisk koriander

100 g frugtkompot af banan og papaya

200 ml vand

Eftermiddag

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

2 æbler (200 g)

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

90 g spaghetti

200 ml vand

Sen aften

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 banan (100 g)

50 g valnød