Somalisk Normalkost 9 MJ

Protein 14 E% Fedt 29 E% Kulhydrat 57 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

100 ml letmælksyoghurt

1 stk. muffo (gærbrød af majs- og hvedemel bagt som brød/boller i ovn) (100 g)

1 appelsin (125 g)

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Frokost

1 banan (100 g)

1 stk. pitabrød (65 g)

100 g rispilaf

100 g linsesovs

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander

100 g frugtkompot af banan og papaya

200 ml vand

Eftermiddag

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

2 æbler (200 g)

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

60 g spaghetti

200 ml vand

Sen aften

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

½ banan (50 g)

25 g valnød