Vegetarisk Sygehuskost 7 MJ

Protein 16 E% Fedt 42 E% Kulhydrat 42 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

21 % af energi

1 portion ymer (100 g) med ymerdrys (10 g)  og nødder/mandler (10 g)

½ stk. franskbrød (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag

8 % af energi

Kakaoletmælk (200 ml)

Frokost

 

23 % af energi

2/2 stk. rugbrød (50 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 bønnepostejmad (30 g) med agurk (20 g) og sherrytomat (20 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Eftermiddag

11 % af energi

½ stk. franskbrød (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

Aften

 

29 % af energi

Tofu (100 g)

Røde linser, tilberedte (50 g)

Broccoli (30 g)

Majskerner, frosne (30 g)

Olie (6 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (75 g)

Jordbærgrød (50 ml) med sødmælk (50 ml)

1 glas sødmælk (150 ml)

Sen aften

8 % af energi

Kakaoletmælk (200 ml)