Vegetarisk Normalkost 7 MJ

Protein 16 E% Fedt 28 E% Kulhydrat 56 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

28 % af energi

1 portion havregryn (40 g) med sukker (5 g) og minimælk (150 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag

6 % af energi

1 banan (100 g)

Frokost

 

22 % af energi

2/2 stk. rugbrød (50 g)

1 æggemad (30 g) med agurk (20 g)

1 avocadomad (40 g) med 1 spsk. hytteost 20+ (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

Eftermiddag

5 % af energi

1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g)

Marmelade (20 g)

Kaffe/te

Aften

 

32 % af energi

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Kikærter, tilberedte (60 g)

Broccoli (100 g)

Majskerner, frosne (100 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (120 g)

Vand

Sen aften

7 % af energi

Nødder/mandler (20 g)